Γιατί να αγοράσω καθαριστή αέρα;

Ο αέρας είναι ένα καταλυτικό στοιχείο στη ζωή μας, καθώς περιέχει το απαραίτητο για την αναπνοή μας οξυγόνο. Συχνά όμως, ακόμα και εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού μας, είναι επιβαρυμένος και μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά προβλημάτων, όπως αναπνευστικές ασθένειες και αλλεργίες.

Αν και δεν τους βλέπουμε, πολλοί αόρατοι εχθροί παραμονεύουν στον αέρα που αναπνέουμε, τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό περιβάλλον. Τα ακάρεα της σκόνης, η γύρη, η μούχλα, οι πτητικές οργανικές ενώσεις από όλα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε και μάλιστα πολύ περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, στην προσπάθειά μας να αποστειρώσουμε τον χώρο μας, το άρωμα που φοράμε, οι εκπομπές από τα φαγητά που μαγειρεύουμε, όλα αυτά είναι εκεί και μας απειλούν, δίχως να το συνειδητοποιούμε. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο χώρος του σπιτιού μας είναι μικρότερος και συνήθως δεν αερίζεται επαρκώς, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Αλλεργίες, ερεθισμοί της μύτης και του λάρυγγα, πονοκέφαλοι, κακός ύπνος, ακόμα και άσθμα και μακροπρόθεσμα σοβαρές αναπνευστικές ασθένειες μπορεί να προκληθούν από τον κακής ποιότητας αέρα εντός του σπιτιού μας.

Airocide: Ο διαφορετικός καθαριστής αέρα

Γι’ αυτό και η αγορά ενός καθαριστή αέρα είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας, καθώς καθημερινές πρακτικές, όπως ο αερισμός των χώρων μας, μπορεί να μην είναι επαρκείς.

Μια ιδανική επιλογή μάλιστα είναι το Airocide, βασισμένο σε διαστημική τεχνολογία, το οποίο μπορεί να κάνει τον αέρα πεντακάθαρο, εξαλείφοντας το μικροβιακό του φορτίο (βακτήρια, ιοί –συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού- μύκητες), καθώς και πτητικές οργανικές ενώσεις (υπολογίζονται σε περίπου 188), που μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλεργίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Μάλιστα, η διαφορά του Airocide είναι πως δεν παγιδεύει μόνο τους επιβλαβείς παθογόνους οργανισμούς που βρίσκονται στον αέρα, αλλά τους καταστρέφει, οξειδώνοντας το σωματίδιο. Το πιο σημαντικό δε είναι ότι εξαλείφει ρύπους που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι ή που δεν μπορούν να φιλτραριστούν από φίλτρα HEPA, που έχουν οι συνηθισμένοι καθαριστές αέρα.

Ο ανεμιστήρας του Airocide τραβά προς τα μέσα αέρα που περιέχει οργανικά παθογόνα, αλλεργιογόνα, σπόρια μυκήτων, καπνό, αιθάλη και οικιακές χημικές ουσίες. Ο εισαγόμενος αέρας εντός της μονάδας επιβραδύνεται και διασπάται μέσα στους πολλούς, μικρούς γυάλινους σωλήνες στον θάλαμο αντίδρασης.

Η επιφάνεια των σωλήνων επικαλύπτεται με καταλυτικό υλικό διοξειδίου του τιτανίου, το οποίο, υπό την επίδραση του υπεριώδους φωτός, αποσυνθέτει τα μόρια νερού των υδρατμών στον αέρα σε εξαιρετικά δραστικές ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου. Με τη σειρά τους οι ελεύθερες ρίζες σκοτώνουν τις οργανικές ακαθαρσίες, τα βακτήρια, τους ιούς -μεταξύ των οποίων και το νέο κορωνοϊό- και τις πτητικές οργανικές ενώσεις στο μοριακό επίπεδο.  Έτσι, αυτό που βγαίνει από τη μονάδα είναι μόνο καθαρός αέρας με μηδενικές εκπομπές όζοντος.

20
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
AIROCIDE

Μην αμελείτε τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας. Βάλτε τον καθαριστή αέρα στη ζωή σας και αναπνεύστε ελεύθερα και χωρίς φόβο, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την υγεία σας.

OUR ARTICLE LIBRARY