Ποιους τύπους αλλεργιογόνων, παθογόνων και ακαθαρσιών μπορεί να απομακρύνει το Airocide από τον αέρα;

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία βιομετατροπής σκοτώνει μύκητες, ιούς, μούχλα, βακτήρια και άλλα παθογόνα στο μοριακό επίπεδο.  Το Airocide καθαρίζει τον αέρα σχεδόν 100% από πτητικές οργανικές ενώσεις όπως: αερολύματα, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, παιχνίδια, στεγνούς καθαριστές, δομικά υλικά, χρώματα, διαλυτές, φυτοφάρμακα και αποσμητικά χώρου.

Το Airocide χρησιμοποιεί και απελευθερώνει όζον κατά τη λειτουργία;

Το Airocide  δεν χρησιμοποιεί ούτε απελευθερώνει όζον κατά τη διάρκεια των εργασιών του.

Γιατί είναι το airocide διαφορετικό από άλλους καθαριστές αέρα;

Η λειτουργία του Airocide βασίζεται σε μια τέτοια προηγμένη τεχνολογία που δεν χρησιμοποιεί φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα.  Τραβάει τον αέρα που περιέχει  παθογόνα και ακαθαρσίες, ο οποίος περνάει μέσα από τον κλειστό θάλαμο αντίδρασης.  Τα μόρια νερού, τα οποία είναι φυσικά παρόντα στον αέρα, μετασχηματίζονται σε εξαιρετικά δραστικές ελεύθερες ρίζες με τη δράση του καταλύτη διοξειδίου του τιτανίου και του υπεριώδους φωτός.

Φυσικά, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους κλειστούς θαλάμους αντίδρασης, έτσι δεν είναι επικίνδυνα.  Αυτές οι ελεύθερες ρίζες σκοτώνουν όλες τις οργανικές ακαθαρσίες, βακτήρια, ιούς, πτητικές οργανικές ενώσεις στο μοριακό επίπεδο.  Δεν παραμένει κανένας ρύπος στον αέρα.  Αυτό που βγαίνει από τη μονάδα είναι μόνο καθαρός αέρας με μηδενικές εκπομπές όζοντος και χωρίς φίλτρα.

Ποιο είναι το μέγεθος του δωματίου όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Αirocide;

Από δωμάτιο έως καθιστικό, το Airocide μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Τι είδους συντήρηση χρειάζεται το Airocide Air Purifier;

Η μόνη συντήρηση που απαιτείται για το Airocide είναι η ετήσια αντικατάσταση των θαλάμων αντίδρασης.  Σε περίπτωση συνεχούς λειτουργίας, αυτό πρέπει να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο.  Όταν ανάψει η φωτεινή ένδειξη στη μονάδα,  οι θάλαμοι αντίδρασης πρέπει να αντικατασταθούν.

Η οσμή που εκπέμπεται από τη συσκευή είναι φυσιολογική μετά την πρώτη ενεργοποίηση;  Πόσο καιρό κρατάει;

Ενδέχεται να αισθανθείτε μια ελαφρά οσμή μετά την πρώτη ενεργοποίηση, αυτό είναι φυσιολογικό και προκαλείται από την πρώτη θέρμανση των λαμπτήρων UV. Αυτό το φαινόμενο θα εξαφανιστεί εντελώς μέσα σε λίγες μέρες.

Πού μπορώ να βάλω τους χρησιμοποιημένους θαλάμους αντίδρασης;

Όταν λάβετε τους νέους θαλάμους αντίδρασης, θα προσθέσουμε ετικέτα και διεύθυνση δωρεάν επιστροφής για να επιστρέψετε τους χρησιμοποιημένους θαλάμους αντίδρασης σε εμάς για ανακύκλωση.

Τι σημαίνει το κουμπί “Auto” στη συσκευή μου;

Αντιπροσωπεύει την αυτόματη λειτουργία του μηχανήματος.  Σε αυτή τη λειτουργία, το μηχάνημα μεταβαίνει αυτόματα μεταξύ χαμηλής και υψηλής λειτουργίας.  Η αλλαγή ελέγχεται από αισθητήρα φωτός που ρυθμίζει τη μονάδα σε πιο αθόρυβα επίπεδα”low” κατά τη διάρκεια της νύχτας για να εξασφαλίσει μια πιο χαλαρή ανάπαυση και τη μέρα στη λειτουργία υψηλής απόδοσης  “high” για να επιτύχει την υψηλότερη απόδοση καθαρισμού του αέρα.

Μπορεί το Airocide να αφαιρέσει τις αερομεταφερόμενες τρίχες ζώων (σκύλοι, γάτες κλπ.);

Το Airocide επίσης σκοτώνει τελείως τις αερομεταφερόμενες ζωικές τρίχες.

Πόσoυς ανεμιστήρες έχει το Airocide;

Το Airocide διαθέτει εσωτερικό ανεμιστήρα  που τραβάει  αέρα μέσα από ένα άνοιγμα στο μπροστινό μέρος της μονάδας, ο οποίος επιταχύνεται μέσα στους δύο θαλάμους αντίδρασης και εξέρχεται από το πίσω μέρος της μονάδας.  Με αυτή την επιταχυνόμενη κίνηση, καθαρός αέρας μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα το δωμάτιο με τη μικρότερη ποσότητα ενέργειας.

Πόσο θόρυβο εκπέμπει το Airocide κατά τη λειτουργία;

Είναι υποκειμενικό, εξαρτάται επίσης από το πόσο είναι εύκολο ή δύσκολο για ένα άτομο να κοιμηθεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δυσκολεύονται από θόρυβο λειτουργίας, που είναι περίπου τόσο χαμηλός όσο ο  θόρυβος ενός μικρού ανεμιστήρα.

Ποια είναι η καλύτερη θέση του Airocide για τον καθαρισμό του αέρα;

Πρώτα προτείνουμε το Airocide στην κρεβατοκάμαρα, καθώς περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας εκεί.  Για βέλτιστα αποτελέσματα, τοποθετήστε τη συσκευή σε ύψος 120-180cm από το δάπεδο και μην την τοποθετείτε σε ένα κλειστό έπιπλο, όπως μια βιβλιοθήκη.

Πού μπορώ να βρω τον σειριακό αριθμό του Airocide;

Ο σειριακός αριθμός βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανήματος, δίπλα στο καλώδιο τροφοδοσίας.

Μήπως το μπροστινό μεταλλικό  πλέγμα της συσκευής χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα ή καθαρισμό;

Να ξεσκονίζετε μερικές φορές τη συσκευή  όπως και κάθε άλλο έπιπλο στο σπίτι σας, αλλά δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.   Αν πέσει νερό στο εξωτερικό  μέρος του Airocide, σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί.