Πώς μπορεί ο καθαριστής αέρα Airocide να βοηθήσει στο άσθμα;

Υποφέρετε από άσθμα και θέλετε να περιορίσετε τους παράγοντες πυροδότησής του; Το σύστημα καθαρισμού αέρα Airocide μπορεί να σας δώσει τη λύση, απαλλάσσοντας τον χώρο όπου ζείτε και εργάζεστε από επιβλαβή παθογόνα, αλλεργιογόνα και πτητικές οργανικές ενώσεις που ευνοούν τις κρίσεις άσθματος. Σε λίγες μόλις ημέρες η διαφορά θα γίνει αισθητή στην ποιότητα του αέρα που αναπνέετε, άρα και στην εξάλειψη των παραγόντων που προκαλούν το άσθμα.

Το άσθμα είναι μια χρόνια πάθηση κατά την οποία οι αεραγωγοί φλεγμαίνουν. Όταν ο πάσχων βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ερεθιστικό παράγοντα επηρεάζονται οι βρόγχοι, ο αυλός των οποίων στενεύει, ενώ δημιουργείται οίδημα και παράγονται εκκρίσεις που επιδεινώνουν την κατάσταση. Συνέπεια είναι ο περιορισμός του αέρα στους βρόγχους και η εκδήλωση συμπτωμάτων όπως η δύσπνοια, το βάρος στο στήθος, ο βήχας και ο συριγμός.

Αν και υπάρχει μια κληρονομική προδιάθεση για την εμφάνιση του άσθματος, η εκδήλωσή του πυροδοτείται συνήθως μετά την έκθεση του ασθενούς σε κάποιους περιβαλλοντικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η σκόνη, το τρίχωμα των κατοικίδιων ζώων, η μούχλα, η υγρασία και η γύρη. Πέραν της φαρμακευτικής αγωγής που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άσθματος, η εξάλειψη των ερεθιστικών παραγόντων στην καθημερινότητα είναι καταλυτικής σημασίας, ώστε να μην υφίστανται λόγοι έξαρσης της ασθένειας.

Ασπίδα για VOC και αλλεργιογόνα κατοικιδίων

Στο σημείο αυτό έρχεται η επαναστατική, διαστημική τεχνολογία του συστήματος καθαρισμού αέρα Airocide. Το Airocide καθαρίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού και της εργασίας σας από ιούς, βακτήρια, οσμές και υγρασία και μπορεί να σας ανακουφίσει από αλλεργίες, καθώς η τεχνολογία του εξαλείφει τα βλαβερά στοιχεία στον αέρα που αναπνέετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Airocide αφαιρεί σχεδόν το 100% των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) που προκαλούν αλλεργίες και άσθμα. Οι πτητικές οργανικές

ενώσεις μπορεί να προέρχονται από τα χαλιά, τα ρούχα με στεγνό καθάρισμα, τα αποσμητικά χώρου ή τα χημικά που χρησιμοποιούνται για καθαρισμό, όπως επίσης και άλλα οικιακά προϊόντα. Αυτές οι ενώσεις ενδέχεται να γίνουν η αιτία του άσθματος και άλλων αλλεργικών αντιδράσεων. Με το Airocide μπορείτε επιπλέον να αποφύγετε τα ακάρεα μυκήτων, βακτηρίων και σκόνης, που είναι επίσης παράγοντες πυροδότησης αναπνευστικών αλλεργιών.

20
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
AIROCIDE

Παράλληλα, με το διαστημικής τεχνολογίας σύστημα καθαρισμού Airocide σάς δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τη συντροφικότητα των κατοικιδίων σας, χωρίς να φοβάστε για το πώς θα επηρεαστεί το άσθμα σας από το τρίχωμα και τα αλλεργιογόνα που τα συνοδεύουν. Οι τρίχες και οι οσμές των ζώων συντροφιάς στο σπίτι προκαλούν συχνά αλλεργικά συμπτώματα, όπως ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος και κρίσεις άσθματος που μπορεί να εκδηλωθούν με έντονο βήχα και δυσκολία στην αναπνοή. Το Airocide είναι σε θέση να εξαλείψει όλα τα συμπτώματα που σχετίζονται με τα κατοικίδια ζώα, τις αερομεταφερόμενες τρίχες και τα αλλεργιογόνα και να εξουδετερώσει τις οσμές τους.

Πώς λειτουργεί όμως το Airocide; Ο ανεμιστήρας του τραβά προς τα μέσα αέρα που περιέχει οργανικά παθογόνα, αλλεργιογόνα, σπόρια μυκήτων, καπνό, αιθάλη και οικιακές χημικές ουσίες. Ο εισαγόμενος αέρας εντός της μονάδας επιβραδύνεται και διασπάται μέσα στους πολλούς, μικρούς γυάλινους σωλήνες στον θάλαμο αντίδρασης. Η επιφάνεια των σωλήνων επικαλύπτεται με καταλυτικό υλικό διοξειδίου του τιτανίου, το οποίο, υπό την επίδραση του υπεριώδους φωτός, αποσυνθέτει τα μόρια νερού των υδρατμών στον αέρα σε εξαιρετικά δραστικές ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου.  Με τη σειρά τους οι ελεύθερες ρίζες σκοτώνουν όλες τις οργανικές ακαθαρσίες, τα βακτήρια, τους ιούς  τις πτητικές οργανικές ενώσεις στο μοριακό επίπεδο και κανένας ρύπος δεν παραμένει στον αέρα.  Αυτό που βγαίνει από τη μονάδα είναι μόνο καθαρός αέρας με μηδενικές εκπομπές όζοντος.

Αν πάσχετε από άσθμα, ένα περιβάλλον με καθαρό αέρα, όπου μπορεί να πάρετε βαθιές ανάσες χωρίς φόβο, είναι το άλφα και το ωμέγα για να περιορίσετε τους κινδύνους. Εμπιστευθείτε τον καθαρισμό του αέρα στο Airocide και θωρακιστείτε απέναντι στους «συνήθεις υπόπτους» που υποβαθμίζουν την ποιότητά του και δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας.

OUR ARTICLE LIBRARY