Πόσο απαραίτητος είναι ο καθαριστής αέρα το καλοκαίρι;

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μια εποχή κατά την οποία οι outdoor δραστηριότητές μας αυξάνονται, όμως η ανάγκη μας για καθαρό αέρα εντός του σπιτιού δεν μειώνεται ούτε στο ελάχιστο. Μάλιστα, ειδικά τις περιόδους έντονου καύσωνα και υγρασίας, η ποιότητα του αέρα στο οικιακό περιβάλλον είναι επιτακτική ανάγκη, γι’ αυτό και ο καθαριστής αέρα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές αλλεργίες και χώροι που δεν αερίζονται

Οι καλοκαιρινοί μήνες εκτός από την καλοκαιρία φέρνουν μαζί τους ζέστη και υγρασία, δύο παράγοντες δηλαδή που αυξάνουν τα αερογενή αλλεργιονόνα στην ατμόσφαιρα, τα οποία είναι πηγές καλοκαιρινών αλλεργιών. Το φτέρνισμα, η καταρροή, τα υγρά και κόκκινα μάτια και το ερεθισμένο δέρμα κάνουν αυτή την περίοδο την εμφάνισή τους ως συνέπεια των καλοκαιρινών αλλεργιών, γι΄αυτό και είναι καταλυτικής σημασίας ο αέρας που αναπνέουμε στο σπίτι να είναι καθαρός. Ένα σύστημα καθαρισμού αέρα είναι η ιδανική λύση για να κρατήσουμε τα αλλεργιογόνα μακριά και μαζί και τις καλοκαιρινές αλλεργίες, ώστε να απολαύσουμε την υπέροχη αυτή εποχή του χρόνου χωρίς προβλήματα.

Πέραν όμως των καλοκαιρινών αλλεργιών και ένας ακόμα παράγοντας καθιστά τη χρήση καθαριστή αέρα απαραίτητη τους καλοκαιρινούς μήνες. Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το μόνο που θέλουμε είναι να γυρίσουμε στο σπίτι σε ένα δροσερό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Συχνά αυτή η ανάγκη συνοδεύεται από τη συνεχή χρήση κλιματιστικών, πολλές φορές κακοσυντηρημένων, με φίλτρα που δεν αλλάζουν επί μεγάλο διάστημα, η οποία σε συνδυασμό με ένα οικιακό περιβάλλον που δεν αερίζεται για να μην χαθεί η δροσιά, μπορεί να οδηγήσει στην επιβάρυνση του αέρα που αναπνέουμε εντός του σπιτιού.

Και σε αυτή την περίπτωση η χρήση ενός σύγχρονου συστήματος καθαρισμού αέρα μπορεί να μετατρέψει το σπίτι μας σε μια όαση δροσιάς, χωρίς όμως να κινδυνεύουμε από οργανικά παθογόνα, αλλεργιογόνα, σπόρια μυκήτων, αιθάλη και άλλες βλαπτικές ουσίες, που πολλές φορές πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της κακής χρήσης κλιματιστικών. Επίσης, το καλοκαίρι, που εξαιτίας των καιρικών συνθηκών η εξωτερική ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο επιβαρυμένη, για να κρατήσουμε μακριά τη ρύπανση, μπορούμε μέσω ενός καθαριστή αέρα να βρούμε την εναλλακτική λύση σε ένα μόνιμα ανοιχτό παράθυρο το οποίο φέρνει στο σπίτι μας μια σειρά βλαπτικών σωματιδίων.

20
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
AIROCIDE

Η λύση του Airocide ιδανική και το καλοκαίρι

Μια εξαιρετική επιλογή τώρα το καλοκαίρι είναι το Airocide, το οποίο βασίζεται σε διαστημική τεχνολογία και καθαρίζει τον αέρα στα δωμάτια 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αφαιρώντας σχεδόν το 100% των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων από το σπίτι, κρατώντας μακριά τα ακάρεα μυκήτων, βακτηρίων και σκόνης που μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστικές αλλεργίες, και εξαλείφοντας τα αερομεταφερόμενα παθογόνα.

H διαφορά του Airocide είναι πως δεν παγιδεύει μόνο τους επιβλαβείς παθογόνους οργανισμούς που βρίσκονται στον αέρα, αλλά τους καταστρέφει, οξειδώνοντας το σωματίδιο. Το πιο σημαντικό μάλιστα είναι ότι εξαλείφει ρύπους που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι ή που δεν μπορούν να φιλτραριστούν από φίλτρα HEPA, τα οποία περιλαμβάνονται στους συνηθισμένους καθαριστές αέρα. Επίσης, το Airocide δεν χρησιμοποιεί φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα και γι’ αυτό ξεχωρίζει από άλλες συσκευές. Έτσι, δεν απαιτείται αντικατάσταση βρώμικων φίλτρων, παρά μόνο των λαμπών UV που διαθέτει μία φορά το χρόνο.

Αυτό το καλοκαίρι αναπνέουμε ελεύθερα και δεν φοβόμαστε τον καύσωνα και την υγρασία, αλλά μετατρέπουμε το σπίτι μας σε ένα καταφύγιο, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές και ο αέρας καθαρός

OUR ARTICLE LIBRARY