Airocide
professional

Επανάσταση και στους επαγγελματικούς χώρους

Επανάσταση στον καθαρισμό του αέρα σε επαγγελματικούς χώρους φέρνει το Airocide, που αξιοποιώντας τη διαστημική τεχνολογία εξαλείφει το μικροβιακό φορτίο (βακτήρια, ιοί –μεταξύ των οποίων και ο κoρωνοϊός- μύκητες), καθώς και τις πτητικές οργανικές ενώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλεργίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Το σύστημα καθαρισμού Airocide γίνεται η καλύτερη λύση για την εστίαση, τα εμπορικά καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τα supermarket, την εκπαίδευση, τα κέντρα αισθητικής, τα κομμωτήρια, τα ιατρεία και οδοντιατρεία, αλλά και το σύνολο των γραφειακών χώρων, όπου ο καθημερινός συγχρωτισμός μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για αερογενείς λοιμώξεις. Μάλιστα, το Airocide δεν παγιδεύει μόνο τους επιβλαβείς παθογόνους οργανισμούς που βρίσκονται στον αέρα, αλλά τους καταστρέφει, ενώ εξαλείφει και ρύπους που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι ή που δεν μπορούν να φιλτραριστούν από φίλτρα HEPA. Το προηγμένο αυτό σύστημα καθαρισμού του αέρα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα και αυτή είναι και η ειδοποιός του διαφορά σε σχέση με άλλες συσκευές. Με δεδομένο αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, δεν απαιτείται αντικατάσταση βρώμικων φίλτρων, παρά μόνο των λαμπών UV που διαθέτει, μία φορά το χρόνο.

clean
air level

Καθαρός αέρας 24 ώρες το 24ωρο

Το Airocide καθαρίζει τον αέρα στους επαγγελματικούς χώρους 24 ώρες το 24ωρο, αφαιρώντας το 100% των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων, κρατώντας μακριά τα ακάρεα μυκήτων, βακτηρίων και σκόνης και εξαλείφοντας όλα τα αερομεταφερόμενα παθογόνα.

Προσφέρει στους εργαζόμενους την αίσθηση της ασφάλειας πως ο αέρας που αναπνέουν είναι καθαρός, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν εξαιτίας των επιβλαβών παθογόνων οργανισμών, ενώ κάνει τον κόσμο που γευματίζει σε ένα εστιατόριο, τους καταναλωτές που ψωνίζουν σε ένα κατάστημα, τους πελάτες σε ένα κομμωτήριο ή ένα ινστιτούτο αισθητικής, τους τουρίστες που διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο, τους μαθητές στο φροντιστήριο, τους ασθενείς που περιμένουν στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου, να αισθανθούν πως ο χώρος όπου βρίσκονται είναι ασφαλής.

Άλλωστε, ο ανεμιστήρας του Airocide Professional τραβάει προς τα μέσα αέρα που περιέχει οργανικά παθογόνα, αλλεργιογόνα, σπόρια μυκήτων, καπνό, αιθάλη και οικιακές χημικές ουσίες, ο οποίος χάρη στη διαστημική τεχνολογία του προηγμένου αυτού συστήματος καθαρισμού βγαίνει απόλυτα καθαρός από τη μονάδα.

Ποτέ πριν η ατμόσφαιρα στους επαγγελματικούς χώρους δεν ήταν τόσο καθαρή, μια ανάγκη που αν ήταν στο παρελθόν επιτακτική, τώρα, εν μέσω της δύσκολης αυτής περιόδου της πανδημίας, έχει γίνει επείγουσα. Κι όλα αυτά χάρη στο Airocide.

Προστατεύεστε τους εργαζομένους και τους πελάτες σας με το Airocide Professional, συμβάλλοντας στον περιορισμό της νοσηρότητας που μπορεί να προκληθεί από αέρα με υψηλό μικροβιακό φορτίο.

Συσκευές Airocide Professional

APS 300 HOME

Το APS-300 είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια του Airocide. Είναι ένας καθαριστής αέρα του Airocide χωρίς φίλτρο που λειτουργεί με την τεχνολογία PCO που αναπτύχθηκε από τη NASA. Οι Πτητικές Οργανικές Ενώσεις, τα σπόρια μούχλας, τα βακτήρια και οι ιοί που βρίσκονται στον αέρα του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή του Ιατρείου σας εξαλείφονται εντελώς όταν διέρχονται μέσα από το APS-300. Αυτό το προϊόν είναι μια αναβάθμιση του APS-200, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013. Έχει μια νέα, κομψή εμφάνιση, ένα ουδέτερο λευκό χρώμα και μπορεί συμπληρώσει κάθε μοντέρνο δωμάτιο. Επίσης η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Ο θάλαμος αντίδρασης πρέπει να αλλάζει κάθε 15 μήνες κάνοντάς το πιο οικονομικό στην λειτουργία του.

GCS 25

Αναπτύχθηκε για τη διαχείριση συνθηκών μικρότερου όγκου, το GCS 25 έχει 1,25 μέτρα καταλυτικής επιφάνειας και 10 λαμπτήρες υψηλής

έντασης 254 νανομέτρων, διασφαλίζοντας την εξάλειψη σωματιδίων σε επίπεδο 99,99%. Το GCS 25 είναι κατάλληλο για μεμονωμένα δωμάτια (ιδιωτικά γραφεία), ιατρεία, ψυκτικούς χώρους αποθήκευσης, ανθοπωλεία και πολλούς κοινόχρηστους χώρους όπου ενδέχεται να υπάρχουν οσμές. Ιδανικό για άμεση παρέμβαση όπου η ποιότητα του αέρα αποτελεί πρόβλημα, όπως τουαλέτες ή δωμάτια που υπόκεινται σε μούχλα.

APS 1000 HOME

Το APS-1000 είναι η νεότερη λύση καθαρισμού αέρα της Airocide. Σχεδιάστηκε για μεγάλους ανοιχτούς χώρους. Έτσι, είναι ιδανικό για καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, σαλόνια, υπόγεια, και άλλες περιοχές περίπου 184 τετραγωνικά μέτρα. Το APS-1000 του Airocide, διαθέτει την τεχνολογία PCO που αναπτύχθηκε από τη NASA, η οποία είναι ιδανική για την ασφαλή εξάλειψη των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, των βακτηρίων και των ιών, των σπορίων μούχλας στον αέρα, καθώς και των οσμών. Επιπλέον, διαθέτει ένα προ-φίλτρο για την αφαίρεση των αερομεταφερόμενων σωματιδίων. Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο και διαθέτει τα απαραίτητα στηρίγματα και βίδες.

Είναι ο ισχυρότερος μας καθαριστής αέρα, αλλά όπως και τα άλλα προϊόντα μας, έχει πολύ χαμηλή συντήρηση. Οι λαμπτήρες του Airocide αλλάζουν περίπου μία φορά το χρόνο (εξαρτάται από τη χρήση) και υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία θα σας ενημερώσει πότε είναι ώρα να κάνετε την αλλαγή. Σε κάθε κιτ συντήρησης περιλαμβάνονται οι λαμπτήρες και μια αντικατάσταση του προ-φίλτρου για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον αέρα καθαρό.

Προμηθευτείτε τις πρωτοποριακές συσκευές Airocide στα παρακάτω online καταστήματα.