Airocide
Industrial

Βιομηχανικές λύσεις Airocide,
καθαρό αέρα
στο πιο απαιτητικό περιβάλλον

THE MOST SAFE

Το AiroCide PPTTM είναι ένα σύστημα απολύμανσης αέρα που αναπτύχθηκε από τη NASA, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορες σειρές προϊόντων Airocide.

Προκειμένου να προστατευθεί η ποιότητα των ευπαθών προϊόντων και για λόγους ασφάλειας των τροφίμων, αναπτύχθηκε τεχνολογία AiroCide για την εξάλειψη παθογόνων και μη παθογόνων μικροοργανισμών στον αέρα που είναι φυτικά και σπόρια (βακτήρια, μούχλα και μύκητες, ιοί  και ακάρεα σκόνης) και VOCs = ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις)  και χρησιμοποιείται ευρέως σε κατοικίες, κρατικές και εμπορικές ιδιοκτησίες, επιχειρήσεις και αποθήκες τροφίμων  και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Το AiroCide περιλαμβάνεται στην  FDA Class II (Food and Drugs Administration), ως ιατρικό μηχάνημα , κατηγορίας Β.

+20
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
AIROCIDE

ALL OF OUR APPLICATIONS

ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ & ΙΑΤΡΕΙΑ
ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ
ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ & ΦΡΟΥΤΩΝ
ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
PHARMACEUTICAL CANNABIS – AIROCIDE 420
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – GCS1000, GCS50, GCS25

Νοσοκομεία

Σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας , νοσοκομεία , διαγνωστικά κέντρα ή και ιδιωτικά ιατρεία ο αέρας πρέπει να είναι κατά το δυνατόν απαλλαγμένος από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Στις αίθουσες αναμονής ασθενών , στα τμήματα επειγόντων, στα εξωτερικά ιατρεία απαιτείται πρόληψη διασποράς λοιμώξεων που μεταδίδονται αερογενώς ή με σταγονίδια όπως φυματίωση, ιλαρά ή γρίπη. Επιπρόσθετα σύμφωνα με τη βιβλιογραφία μέσω του αέρα μεταφέρονται μικροργανισμοί που μεταδίδονται με επαφή όπως Σταφυλόκοκκος χρυσίζων ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη (MRSA), Εντερόκοκκος ανθεκτικός στη βανκομυκίνη (VRE) καθώς και Gram αρνητικά παθογόνα με αντοχή στα αντιμικροβιακά φάρμακα.

Ειδικά σε κρίσιμους χώρους ενός νοσοκομείου όπως η ΜΕΘ, τα χειρουργεία , αποστείρωση, μονάδες μεταμόσχευσης, αιματολογικά τμήματα υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για καθαρό αέρα απαλλαγμένο από  μικροβιακό φορτίο.

Το θέμα της ποιότητας του αέρα (Indoor Air Quality – IAQ) απασχολεί διεθνείς επιστημονικές εταιρείες καθώς και οργανισμούς πιστοποίησης ποιότητας υπηρεσιών παροχής υγείας.

Η τεχνολογία του συστήματος AiroCideTM μειώνει το μικροβιακό φορτίο του αέρα (βακτήρια, ιοί, μύκητες) καθώς και πτητικές οργανικές ενώσεις και ενισχύει τα συστήματα αερισμού και κλιματισμού σε κλειστούς χώρους.

Η τεχνολογία AiroCideTM συμβάλει ουσιαστικά στην πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων που αποτελούν παγκοσμίως σημαντικό πρόβλημα στις υπηρεσίες υγείας αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προσφέροντας ασφάλεια στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας.

Οινοποιεία

Μια επιτυχημένη λύση για τη διατήρηση του εναέριου χώρου και των τοίχων των οινοποιείων χωρίς μούχλα.

Με βάση την εμπειρία μας, συνιστούμε τη χρήση του Airocide στα οινοποιεία ως εξής:

  • Κατά την ωρίμανση στο βαρέλι, μια εντελώς μη-χημική λύση για την εξάλειψη της μούχλας. Επειδή το Airocide απολυμαίνει συνεχώς τον αέρα στο κελάρι, αποτρέπει χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών την εξάπλωση του αερόβιας μούχλας.
  • Αναστέλλει την εμφάνιση μούχλας γύρω από τους άξονες των βαρελιών. Ο αριθμός των ωρών καθαρισμού του κελαρίου και των βαρελιών μπορεί να μειωθεί.
  • Αποτρέπει την εξάπλωση σπορίων μικροοργανισμών που υπάρχουν επίσης στον αέρα και είναι δυνητικά μολυσματικοί.
  • Στις αίθουσες ωρίμανσης, οι τοίχοι διατηρούνται χωρίς μούχλα σε υψηλότερα επίπεδα υγρασίας (έως και 75% σχετική υγρασία), μειώνοντας παράλληλα τις απώλειες εξαέρωσης.  Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ωριμάσουμε το κρασί στο βαρέλι με επαρκή υγρασία – δηλαδή, με λιγότερη απώλεια εξαέρωσης και ταυτόχρονα χωρίς την εμφάνιση της μούχλας.
  • Κρατάει τον αέρα στους χώρους παλαίωσης  και  ζύμωσης καθαρούς.  Όλοι οι οινοποιοί γνωρίζουν ότι το άρωμα ενός κρασιού είναι πραγματικά αγνό μόνο αν έχει τον αέρα μιας διαδικασίας ωρίμανσης.
  • Μειώνει τη διασταυρούμενη μόλυνση
  • Έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνει και επιβραδύνει σημαντικά την εξάπλωση πτητικών οργανικών ενώσεων στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των TBA και TCA.
  • Η φωτοκαταλυτική οξείδωση εξαλείφει τις εξαιρετικά επικίνδυνες πτητικές οργανικές ενώσεις στον αέρα, οι οποίες μπορούν εύκολα να μολύνουν το κρασί, όταν εκτεθεί στον αέρα για μικρό χρονικό διάστημα.

Αποθήκευση Λαχανικών & Φρούτων

Για τα πρόσφατα συγκομισθέντα λαχανικά και φρούτα, το ζήτημα της αντοχής τους στο ράφι ή στον πάγκο  είναι σημαντικό.  Αυτό σημαίνει ότι εάν οι συνθήκες αποθήκευσης είναι κατάλληλες για ένα συγκεκριμένο προϊόν, αυτό θα παραμείνει σε μια ελκυστική, προς πώληση κατάσταση.  Οι τέσσερις πιο σημαντικές από αυτές τις συνθήκες είναι η θερμοκρασία αποθήκευσης, η υγρασία, η επεξεργασία (φυσική επεξεργασία) και η συγκέντρωση αερίου αιθυλενίου.  Οι δύο πρώτοι παράγοντες υπολογίζονται εκ των προτέρων κατά το σχεδιασμό της αποθήκευσης των καλλιεργειών, ενώ ο τρίτος είναι προβληματισμός κατά τη λειτουργία.  Στον τέταρτο παράγοντας, το Airocide, μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση των συγκεντρώσεων αερίων αιθυλενίου στο ελάχιστο, καθώς η NASA έχει αναπτύξει βασικά τον εξοπλισμό για να κρατήσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό απαλλαγμένο από το αέριο αιθυλενίου.

Αποθήκευση Λουλουδιών Κηπουρικής

Για τα φρεσκοκομμένα λουλούδια, το θέμα της ανθεκτικότητας στο ράφι ή στο πάγκο γίνεται σημαντικό.  Αυτό σημαίνει ότι εάν οι συνθήκες αποθήκευσης είναι κατάλληλες για ένα συγκεκριμένο προϊόν, θα παραμείνει σε μια ελκυστική, προς πώληση κατάσταση.  Κάθε παραγωγός λουλουδιών ή ανθοπώλης ξέρει ότι η συγκέντρωση αερίου αιθυλενίου είναι ένας βασικός παράγοντας στη θερμοκρασία χώρου αποθήκευσης, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής  των λουλουδιών.

Απαιτείται  ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΙΘΥΛΕΝΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα λουλούδια σε καλή κατάσταση  για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Airocide παρέχει μοναδική βοήθεια σε αυτό.  Εγκαθιστώντας το Airocide, η συγκέντρωση αερίου αιθυλενίου, η οποία είναι υπεύθυνη για την γρήγορη ωρίμανση των λουλουδιών, μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ψυκτικοί Θάλαμοι

Τα προϊόντα λαχανικών και φρούτων, μετά τη συγκομιδή, αποθηκεύονται μέχρι την πώλησή τους, επομένως οι συνθήκες αποθήκευσής τους διαφέρουν σημαντικά από άλλα τρόφιμα

Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες  για να επιβραδύνεται η διαδικασία ωρίμανσης.  Σε όλες τις περιπτώσεις, η βιολογική τους δραστηριότητα επιβραδύνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, επομένως η ψύξη είναι ένας ουσιαστικός τρόπος διατήρησης της ποιότητας.  Αυτό μπορεί να μειώσει την εμφάνιση της ωρίμανσης και της απώλειας βάρους, της ξήρανσης και της φθοράς.  Ωστόσο, αν η συνιστάμενη σχετική υγρασία διατηρηθεί σε θερμοκρασία κατάλληλη για τις ανάγκες της συγκεκριμένης καλλιέργειας, μπορεί να ευνοηθεί η επιβίωσή της και να εμποδιστεί η αναπαραγωγή ορισμένων ειδών μούχλας (Cladosporium, Penicillium species, Fusarium, Aspergillus Niger κλπ.).

Με την εγκατάσταση του Airocide, η  ποιότητα των καλλιεργειών στις ψυκτικές αποθήκες μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω, καθώς η φωτοκαταλυτική οξείδωση τουAirocide μπορεί να λειτουργήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα σχετικής υγρασίας, συμπληρώνοντας έτσι και αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα των καλλιεργειών, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των προαναφερόμενων ειδών μούχλας

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Κρεάτων

Η διάρκεια ζωής του κρέατος καθορίζεται βασικά από τον συνολικό αριθμό ζωντανών βακτηρίων (TVC). Η παραγωγή των UV-C 254nm που εκπέμπουν οι λάμπες του Airocide και η παραγωγή υψηλών οξειδωτικών ελεύθερων ριζών υδροξυλίου που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της αντίδρασης η οποία καταλύεται από την ειδική επιφάνεια anatase phase TiO2, έχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα βακτηριακής απομάκρυνσης.

Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται με διάσπαση σε εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. (Σε βέλτιστες συνθήκες, μπορούν να διπλασιαστούν κάθε 20 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των απογόνων ενός μόνο βακτηριδίου μπορεί να υπερβεί το ένα εκατομμύριο σε λιγότερο από 7 ώρες! [FAO])

Η αποθήκευση και η επεξεργασία του κρέατος γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να επιβραδύνει την παραπάνω διαδικασία.  Ωστόσο, μερικά από τα βακτήρια που βλάπτουν τα προϊόντα κρέατος.  Μεσοφιλικά βακτηρίδια μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ 10 ° C και 45 ° C, μερικά κρυοφιλικά βακτήρια μεταξύ 0 ° C και 28 ° C, ενώ άλλα ψυχρότροπα βακτήρια μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ 7 ° C και 45 ° C.

Βάσει των ανωτέρω, η ευκαιρία που προσφέρει το Airocide μπορεί εύκολα να αυξήσει την προσαρμογή των μονάδων επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος με τις απαιτούμενες ασφάλειας των τροφίμων.

Γυμναστήρια

Το Airocide  εξουδετερώνει όλη την οργανική ύλη στον αέρα που μπορεί να είναι βακτήρια, ιοί ή οποιαδήποτε άλλη οργανική ένωση.  Οι καθαροί χώροι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στα γυμναστήρια όπου πολλά άτομα  μπορούν εύκολα να μολυνθούν μεταξύ τους.  Στην περίπτωση των παθογόνων που μεταδίδονται με μόλυνση από υδρορροή, ο κίνδυνος μόλυνσης είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Με τη χρήση του airocide, μπορείτε πάντα να διατηρήσετε τον αέρα του γυμναστηρίου καθαρό, χωρίς μικρόβια,  για την απόλαυση των επισκεπτών σας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η χρήση του Airocide για PR καθώς οι πελάτες σας βλέπουν και νιώθουν ότι νοιάζονται για την υγεία τους.  Το Airocide εξαλείφει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάτι που είναι επίσης σημαντικό για τα γυμναστήρια.

Pharmaceutical Cannabis – AIROCIDE 420

Ένα κορυφαίο φίλτρο VOC, μούχλα και φυγοκεντρικός καθαριστής αέρα που εξουδετερώνει το φυτό με προηγμένο θάλαμο αντίδρασης σχεδιασμένο από την NASA που σκοτώνει σπόρια μούχλας, σκόνη , αερομεταφερόμενη μυκητοκτόνο όπως σκόνη, γκρίζα μούχλα / Botrytis, βακτήρια, ιούς, μυκοτοξίνες και καταστρέφει THC / Απαγωγές CBD με ειδικά πράσινα φώτα για να μην ενοχλούν τους κύκλους ανάπτυξης. Μεγάλη για ιατρικές εγκαταστάσεις μαριχουάνας & κάνναβης Sativa, οργανικές καλλιεργητές θερμοκηπίων, υδροπονία και πολλά άλλα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανεξαρτήτως, αν μεγαλώνετε σε εσωτερικούς χώρους, το AiroClean 420 είναι μια τέλεια «πράσινη» φιλική προς το περιβάλλον λύση για την ποιότητα και την προστασία των καλλιεργειών που απομακρύνει και ελέγχει τις μυκητιακές ασθένειες των φυτών, τα μικρόβια και τις οσμές χωρίς χημικά. Αερόβια σπόρια μούχλας, περονόσπορο μπορεί εύκολα να καταστρέψει τις πολύτιμες καλλιέργειες στα θερμοκήπια, για να μην αναφέρουμε τους κινδύνους για την υγεία που αναπνέουν τα σπόρια και τις μυκοτοξίνες τους.  Αφορά αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις φαρμακευτικής κάνναβης, οι καπνοί και οι οσμές του πετρελαίου της THC συχνά αποτελούν ζήτημα και πρέπει να ελέγχονται. Τα συστήματα καθαρισμού αέρα Airocide της NASA σχεδιάστηκαν αρχικά για να απομακρύνουν το αιθυλένιο για να αποτρέψουν την πρόωρη ωρίμανση και την αλλοίωση των προϊόντων στον διαστημικό σταθμό, αλλά οι μονάδες Airocide μπορούν να εξαλείψουν άλλες μυκητοξίνες πτητικών οργανικών ενώσεων, μυρωδιές οσμής και διάφορες ασθένειες φυτών που προκαλούνται από περονόσπορο, mold / Botrytis – εξοικονομώντας σοδειές, αποτρέποντας τις απώλειες αποθέματος και αυξάνοντας τα κέρδη.

Το Airocide AiroClean 420 δημιουργήθηκε και ρυθμίστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το Airocide 420 λειτουργεί με μια μοναδική τεχνολογία βιομετατροπής που χρησιμοποιεί ισχυρό υπεριώδες φως σε ενισχυμένη διαδικασία φωτοκαταλυτικής οξείδωσης, η οποία μετατρέπει αμέσως κάθε οργανικό σε μοριακό επίπεδο, στερεό ή αέριο – σε αβλαβείς ατμούς. Ο μολυσμένος αέρας εισέρχεται στη μονάδα Airocide μέσω ανεμιστήρα υψηλής ακρίβειας και στη συνέχεια κατευθύνεται προς και μέσω μικροσωληνίων που έχουν φορτιστεί με υπεριώδες φως 254 nm. Οι αντιβακτηριακές ρίζες και οι ρίζες υδροξυλίου (ΟΗ-) που εξαλείφουν τα VOC στις επιφάνειες του με αποτέλεσμα να αποσυντίθενται.  Για την φαρμακευτική κάνναβη , την οργανική κηπουρική και άλλους καλλιεργητές θερμοκηπίου, αυτό σημαίνει ότι όλα τα αέρια που μολύνονται από σκόνη, τα σπόρια g ακτίνες / Botrytis, τα βακτηρίδια, οι ιοί, οι πτητικές οργανικές ενώσεις, ακόμη και οι καπνοί THP της κάνναβης sativa καταστρέφονται, δημιουργώντας ένα βέλτιστο περιβάλλον, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε δύσκολες χημικές ουσίες ή άλλα δαπανηρά συστήματα φιλτραρίσματος.
Επιπλέον τα φώτα χρήσης του AiroClean 420 είναι πράσινο αντί για μπλε ή κόκκινο, καθώς το πράσινο δεν διακόπτει τους κύκλους ανάπτυξης ευαίσθητων στο φως της κάνναβης και άλλων φυτών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο GCS-100

Χωρητικότητα καθαρισμού αέρα:708 m 3 – 1416 m 3 έως
μήκος:1065 mm
πλάτος:595 mm 27
βάθος:117 mm
βάρος:28,35 kg
θορύβου:49 dB
Μέγιστη τάση:100 – 240V AC
Μέγιστο ρεύμα:5.0 Α
συχνότητα:50/60 Hz
απόδοση:462 W
τοποθέτηση:Σε τοίχο ή οροφή
συντήρησης:Ετήσια αλλαγή καύσης

Μοντέλο GCS-50

Χωρητικότητα καθαρισμού αέρα:354 m 3 – 708 m 3 έως
μήκος:720 mm
πλάτος:581 mm
βάθος:116 mm26
βάρος:17,29 kg
θορύβου:46 dB
Μέγιστη τάση:100 – 240V AC
Μέγιστο ρεύμα:2.5 Α
συχνότητα:50/60 Hz
απόδοση:214 W
τοποθέτηση:Σε τοίχο ή οροφή
συντήρησης:Ετήσια αλλαγή καύσης

Μοντέλο GCS-25

Χωρητικότητα καθαρισμού αέρα:57 m 3 – 85 m 3 μέχρι
μήκος:465 mm
πλάτος:525 mm
βάθος:115mm
 βάρος:8.34 kg
θορύβου:42 dB
Μέγιστη τάση:100 – 240V AC
Μέγιστο ρεύμα:1,0 Α
συχνότητα:50/60 Hz
απόδοση:73 W
τοποθέτηση:Σε τοίχο ή οροφή
συντήρησης:Ετήσια αλλαγή καύσης


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ AIROCIDE

ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Συσκευές Αirocide Industrial

GCS 25

Αναπτύχθηκε για τη διαχείριση συνθηκών μικρότερου όγκου, το GCS 25 έχει 1,25 μέτρα καταλυτικής επιφάνειας και 10 λαμπτήρες υψηλής έντασης 254 νανομέτρων, διασφαλίζοντας την εξάλειψη σωματιδίων σε επίπεδο 99,99%. Το GCS 25 είναι κατάλληλο για μεμονωμένα δωμάτια (ιδιωτικά γραφεία), ιατρεία, ψυκτικούς χώρους αποθήκευσης, ανθοπωλεία και πολλούς κοινόχρηστους χώρους όπου ενδέχεται να υπάρχουν οσμές. Ιδανικό για άμεση παρέμβαση όπου η ποιότητα του αέρα αποτελεί πρόβλημα, όπως τουαλέτες ή δωμάτια που υπόκεινται σε μούχλα.

GCS 50

Σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα για την προστασία σε συνδυασμό με τα συμβατικά επίπεδα βιολογικού φορτίου, η Airocide παρουσιάζει το GCS 50 με 2,5 μέτρα καταλυτικής επιφάνειας και 20 λαμπτήρες 254 νανομέτρων για να παράγει καθαρισμό αέρα σε επίπεδο 99,99% κάθε λεπτό. Το GCS 50 είναι κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ψυκτικών εγκαταστάσεων, νοσοκομειακών μονάδων και δημόσιων κοινόχρηστων χώρων. Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, ενδέχεται να απαιτούνται περισσότερες από μία μονάδες για την κάλυψή του.

GCS 100

Σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των βαρύτερων επιπέδων βιολογικού φορτίου. Το GCS 100 χρησιμοποιεί πέντε τετραγωνικά μέτρα καταλυτικής επιφάνειας και 40 λαμπτήρες 254 νανομέτρων για μέγιστη ισχύ μοριακής μετατροπής. Το GCS100 προσθέτει παραμονή χρόνου στη διαδικασία για να εξασφαλίσει την εξάλειψη των μεγάλων όγκων βιοσωματιδίων στις πιο ακραίες καταστάσεις όπως σε χειρουργεία, ΜΕΘ, ψυκτικούς θαλάμους και γραμμές επεξεργασίας τροφίμων. Το GCS100 είναι το πιο ισχυρό εργαλείο διαχείρισης καθαρισμού αέρα.

Προμηθευτείτε τις πρωτοποριακές συσκευές Airocide στα παρακάτω online καταστήματα.