Airocide
Home

H επανάσταση στον καθαρό αέρα

Αναπνεύστε στην καθαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας

Καθαρίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας από ιούς, βακτήρια, οσμές και υγρασία με τα μηχανήματα Airocide Home και παράλληλα ανακουφιστείτε από αλλεργίες, καθώς η τεχνολογία του Airocide -που έχει αναπτυχθεί από τη NASA- μπορεί να εξαλείψει τα βλαβερά στοιχεία στον αέρα του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Airocide Air Purifier σκοτώνει ακόμη και κατά 100% πραγματικά επιβλαβή παθογόνα, όπως τον ιό της γρίπης (H1N1), τα βακτηρίδια MRSA, τον νέο κορωνοϊό κλπ. Παράλληλα, αφαιρεί το 100% των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων που προκαλούν αλλεργίες.

Αποφύγετε τα ακάρεα μυκήτων, βακτηρίων και σκόνης που μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστικές αλλεργίες. Χρησιμοποιήστε το Airocide, θα νιώσετε τη διαφορά μέσα σε λίγες μέρες και ο ύπνος σας θα γίνει όλο και πιο χαλαρός και άνετος.

Απαλλαγείτε από αλλεργίες

Υποφέρετε από αλλεργίες; Τώρα υπάρχει λύση! Το Airocide είναι ο καλύτερος καθαριστής αέρα για αλλεργικές παθήσεις, επειδή δεν χρησιμοποιεί φίλτρα, σκοτώνει παθογόνους οργανισμούς και μόρια ρύπων στον αέρα, ενώ απομακρύνει τις πτητικές οργανικές ενώσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Αλλεργίες από πτητικές οργανικές ενώσεις

Είστε ευαίσθητοι σε αποσμητικά χώρου, κεριά και άλλα αρώματα; Όλα τα αρωματικά προϊόντα απελευθερώνουν πτητικές οργανικές ενώσεις, που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικά συμπτώματα, ειδικά σε άτομα με ευαισθησίες στα χημικά.

Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) μπορούν να προέρχονται από τα χαλιά μας, τα ρούχα με στεγνό καθάρισμα, τα αποσμητικά χώρου μας ή τα χημικά που χρησιμοποιούνται για καθαρισμό. Πολλά οικιακά προϊόντα εκπέμπουν τέτοια αέρια και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αυτές οι ενώσεις μπορεί να είναι η αιτία του άσθματος και άλλων αλλεργικών αντιδράσεων.

Αλλεργίες από μούχλα

Έχετε δυσκολία στην αναπνοή, ρινική συμφόρηση ή έξαψη, κνησμό, πολλά δάκρυα και συχνές αυπνίες; Σε πολλές περιπτώσεις τα προβλήματα προκαλούνται από σπόρια μούχλας που αιωρούνται στον αέρα. Τα παραδοσιακά συστήματα φιλτραρίσματος δεν έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν μόνιμα τις αιτίες που προκαλούν αυτές τις ασθένειες. Όπως τα μικρότερα οργανικά μόρια ή οι μυκοτοξίνες που εκπέμπονται από τη μούχλα, συχνά δεν καταστρέφονται πλήρως με συνηθισμένες λύσεις φιλτραρίσματος του αέρα. Γιατί; Επειδή η αποτελεσματικότητα των φίλτρων εξαρτάται από το μέγεθος και εάν ένα μόριο είναι πολύ μικρό, ένα φίλτρο δεν μπορεί να το σταματήσει.

clean
air level

Χώροι με κατοικίδια χωρίς αλλεργίες

Απολαύστε τη συντροφικότητα του κατοικίδιου σας χωρίς δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνα. Το Airocide είναι η λύση για κατοικίδια ζώα χωρίς αλλεργίες ή δυσάρεστες οσμές. Οι τρίχες και οι οσμές των ζώων συντροφιάς στο σπίτι μπορεί συχνά να προκαλέσουν αλλεργικά συμπτώματα στον ιδιοκτήτη, όπως ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος, συμπτώματα άσθματος που μπορεί να συνοδεύονται από σοβαρό βήχα και δυσκολία στην αναπνοή.

Το Airocide μπορεί να εξαλείψει όλα τα συμπτώματα που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο, τις αερομεταφερόμενες τρίχες, τα αλλεργιογόνα των ζώων και να εξουδετερώσει τις οσμές τους στο σπίτι μας. Ο φρέσκος υγιεινός αέρας και η κατοχή κατοικίδιων ζώων στο σπίτι δεν αποτελεί πλέον αντίφαση. Ενεργοποιήστε το Airocide, χαλαρώστε, χαρείτε το κατοικίδιο ζώο σας και αναπνεύστε φρέσκο, καθαρό αέρα.

Με το Airocide η διαφορά είναι σαφής

Κατά τη διάρκεια των 30-60 ημερών χρήσης του Airocide, η διαφορά μεταξύ του τρέχοντος και του παλαιού αέρα του διαμερίσματος μας είναι ήδη αισθητή. Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα, ο ύπνος μας είναι πιο ήρεμος και πιο χαλαρός, η κοκκινίλα και η φαγούρα στα μάτια μας έχουν σταματήσει και δεν έχουμε πολύ βήχα. Δεν υπάρχει δυσάρεστη οσμή από το κατοικίδιο ζώο μας, ούτε τρίχες στον αέρα.

Προστατεύστε τα παιδιά σας

Αποφύγετε αλλεργίες, αρρώστιες από ιούς και βακτήρια, οσμές, αλλά και οτιδήποτε βλαβερό κυκλοφορεί στον αέρα του δωματίου των παιδιών σας. Ειδικά στα μωρά, οι πνεύμονες είναι ακόμα σε ανάπτυξη και είναι ευάλωτοι σε βλαβερά σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα.

Με το Airocide ο αέρας στο δωμάτιο του παιδιού είναι πάντα φρέσκος και καθαρός, ενώ καθαρά είναι και τα παιδικά παιχνίδια και έπιπλα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι στον παιδικό σταθμό και στο υπνοδωμάτιο;

Σε ένα νεόκτιστο νηπιαγωγείο με φρεσκοβαμμένους τοίχους, νέα έπιπλα, χαλιά και παιχνίδια, μετρήσαμε την ποσότητα πτητικών οργανικών ενώσεων (ΠΟΕ)= VOCs. Μετά τη μέτρηση, εγκαταστήσαμε έναν καθαριστή αέρα Airocide και μετά από μια εβδομάδα συνεχούς λειτουργίας, πραγματοποιήσαμε και πάλι τις μετρήσεις μας. Μετά από μια μέτρηση ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις μειώθηκε κατά 79% σε αίθουσες νηπιαγωγείων.

Εάν τα αέρια πτητικών οργανικών ενώσεων είναι τόσο βλαβερά, πώς δεν έχω ακούσει ποτέ πριν για αυτά;

Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών καθαρισμού του αέρα γνωρίζουν ότι η τεχνολογία φίλτρων που χρησιμοποιούν δεν είναι ικανή να εξαλείψει τη μόλυνση του αέρα από πτητικές οργανικές ενώσεις, οπότε είναι απρόθυμοι να το συζητήσουν. Αυτό καθιστά δύσκολο το να τεθεί το θέμα σε δημόσιο διάλογο, παρόλο που ο κίνδυνος είναι πραγματικός και τα σπίτια μας βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Aνακαλύψτε τον επαναστατικό καθαριστή αέρα Airocide

Αυτός ο καθαριστής αέρα είναι ένας συνδυασμός έργου τέχνης, προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής κομψότητας. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα κομψό, διακριτικό και εξαιρετικά αποδοτικό μηχάνημα, το οποίο αποτελεί καλόγουστο αξεσουάρ για κάθε σπίτι.

Η καλαίσθητη γρίλια αλουμινίου κατασκευάζεται από 9 εργαλεία μέσω 11 τεχνολογικών βημάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό σύστημα που συγκρατείται από μαγνήτες. Το κομψό κάλυμμα από σκούρο ξύλο ταιριάζει στη διακόσμηση οποιουδήποτε σπιτιού. Η συσκευή Airocide ξεχωρίζει από άλλες συσκευές, όχι μόνο για τον μοναδικό σχεδιασμό της, αλλά και για τον τρόπο καθαρισμού του αέρα. Δεν είστε αναγκασμένοι να αντικαταστήσετε τα βρώμικα φίλτρα, αλλά απλά να αντικαταστήσετε τις λάμπες UV της συσκευής μία φορά το χρόνο.

Πού μπορώ να βάλω το Airocide;

Σκεφτείτε σε ποιο μέρος θα τοποθετήσετε το Airocide στο διαμέρισμά σας. Αρχικά προτείνουμε να το τοποθετήσετε στο υπνοδωμάτιό σας. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε επάνω σε τραπέζι και σε κομοδίνο. Προσφέρουμε κατάλληλα εξαρτήματα για τοποθέτηση σε τοίχο ή σε τρίποδο. Οι συσκευές Airocide μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε σε ύψος 30 εκατ.-2 μ. από το πάτωμα. Η βέλτιστη τοποθέτηση είναι μεταξύ 120 εκατ. και 180 εκατ. Είναι σημαντικό να υπάρχει ελάχιστη απόσταση 10-15 εκατ. μεταξύ του πίσω μέρους του Airocide και του τοίχου, ώστε ο αέρας να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω από αυτό. Μπορεί επίσης, να τοποθετηθεί σε οριζόντια ή κάθετη θέση όπως ταιριάζει στο χώρο σας.

Η ιστορία της Tiffany

Η Tiffany είναι αλλεργική σε όλα, συμπεριλαμβανομένου του σκύλου της Boogie, το κανίς. Μετά από έξι εβδομάδες χρήσης του Airocide, θα πρέπει να μην παρουσιάζει συμπτώματα και μόνο να λαμβάνει το συνηθισμένο φάρμακο κατά των αλλεργιών. “Μπορώ να αφήσω τον Boogie να κοιμηθεί μαζί μου το βράδυ”

Η ιστορία της Julie

Η ιστορία της Άντζελα

“Ο συγκάτοικος μου έκανε την αλλεργία μου χειρότερη, με το να παίζει με το σκυλί μου και να το κάνει να τρέχει μέσα στο σπίτι.  Εγκατέστησα το Airocide και μετά από λίγες μέρες η αλλεργία μου είναι πολύ καλύτερα, δεν ξυπνάω τη νύχτα και η μυρωδιά του σκύλου μου έχει φύγει εντελώς από το διαμέρισμά μου.”

Ellen DeGeneres Show

Ασφαλές, αποτελεσματικό και εύκολο να συντηρηθεί.

To Αirocide είναι ασφαλές και δεν παράγει όζον κατά τη λειτουργία. Σε αντίθεση με τις συσκευές που χρησιμοποιούν φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα, οι οποίες χρησιμοποιούν συνήθως πολλή ενέργεια, το Airocide καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από τα παραδοσιακά μηχανήματα.  Η μόνη συντήρηση που απαιτείται για τη συσκευή είναι η ετήσια αντικατάσταση των θαλάμων αντίδρασης.  Η διαδικασία είναι περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και δεν προκαλεί ακαταστασία.  Εάν έχετε αντικαταστήσει ποτέ ένα τόνερ σε έναν εκτυπωτή, θεωρήστε τον εαυτό σας με περισσότερα από τα απαραίτητα προσόντα για να αντικαταστήσετε το θάλαμο αντίδρασης Airocide.

Παρακολουθήστε το βίντεό μας για την αλλαγή των θαλάμων αντίδρασης.

Συναρμολόγηση

Συναρμολόγηση

Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε τη συσκευή.  Το μεταλλικό  πλέγμα είναι συσκευασμένο ξεχωριστά στο κουτί.  Τοποθετείστε τη συσκευή με το ηλεκτρικό καλώδιο προς τα κάτω.  Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να βεβαιωθείτε ότι οι θάλαμοι αντίδρασης της συσκευής ταιριάζουν σωστά στη συσκευή.  Αφού βεβαιωθείτε ότι οι θάλαμοι είναι καλά τοποθετημένοι, ανοίξτε το πλέγμα και τοποθετήστε το στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Το πλέγμα  απλά εφάπτεται με μαγνήτες στη σωστή θέση στο μπροστινό μέρος χωρίς τη χρήση βιδών.

Ενεργοποίηση

Το αirocide είναι σχεδόν έτοιμο για χρήση.  Τοποθετήστε το στη σωστή θέση και συνδέστε το στην πρίζα.  Στο επάνω μέρος της ρύθμισης, υπάρχει ένα κουμπί τροφοδοσίας στο πίσω μέρος της συσκευής με μια μικρή μαύρη κάθετη γραμμή.

Αυτό θα ενεργοποιήσει τη μονάδα, η οποία θα ξεκινήσει σε λειτουργία “HIGH” αμέσως μετά το πάτημα του κουμπιού.  Εάν η συσκευή δεν ξεκινήσει, υπάρχουν   δύο πιθανοί λόγοι:

  1. ένας από τους θαλάμους αντίδρασης δεν είναι σωστά τοποθετημένος
  2. το πλέγμα καλύμματος δεν είναι σωστά τοποθετημένο.

Εάν υπάρχουν οι παραπάνω αναφερόμενες αιτίες, για λόγους  ασφαλείας,  η συσκευή δεν θα ξεκινήσει.  Ο χαμηλός ήχος του εσωτερικού ανεμιστήρα και ο φωτισμός των πλήκτρων λειτουργίας, δείχνουν ότι το Airocide λειτουργεί ήδη και καθαρίζει τον αέρα στο σπίτι.

Τρεις λειτουργίες κάνουν τη χρήση του Airocide εύκολη.

Επιλέξτε την κατάλληλη ρύθμιση

LOW – Προτείνεται σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται ήσυχη λειτουργία.

HIGH –  Το Airocide λειτουργεί πιο αποτελεσματικά σε αυτή την κατάσταση, συνιστάται αυτή η ρύθμιση για καλύτερα αποτελέσματα.

AUTO – Σε αυτή τη λειτουργία, το Airocide ελέγχεται από έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η μονάδα λειτουργεί σε HIGH mode και τη νύχτα με την έλλειψη φωτός, η μονάδα αυτόματα αλλάζει στην πιο αθόρυβη λειτουργία LOW mode.

Συσκευές Αirocide Home

APS 200 HOME

Το Airocide είναι τόσο επιστημονικά προηγμένο, που δεν χρησιμοποιεί φίλτρο και είναι εγγυημένο ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Το Airocide εξαλείφει σχεδόν το 100% των επιβλαβών παθογόνων που βρίσκονται στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων και των κύριων αλλεργικών παραγόντων: μούχλα, ιοί, βακτήρια και Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – τα επιβλαβή αέρια που εκπέμπονται από προϊόντα όπως σπρέι , προϊόντα καθαρισμού, χρώματα, χαλιά, έπιπλα ακόμη και από αποσμητικά χώρου.

APS 200 PM 2.5 HOME

Το APS-200 PM 2.5 είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού αέρα του Airocide. Συνδυάζει τον επικαλυπτόμενο καταλύτη της NASA με επιπρόσθετα μέσα απολύμανσης αέρα για την κάλυψη ολόκληρου του φάσματος των ζητημάτων ποιότητας αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το προϊόν είναι ένας εξαιρετικός καθαριστής αέρα για τις Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOC ) και έχει επίσης αποδειχτεί ότι απομακρύνει μούχλα, βακτήρια, ιούς, σκόνη, πιτυρίαση και σωματίδια που προκαλούν καρκίνο.

APS 300 HOME

Το APS-300 είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια του Airocide. Είναι ένας καθαριστής αέρα του Airocide χωρίς φίλτρο που λειτουργεί με την τεχνολογία PCO που αναπτύχθηκε από τη NASA. Οι Πτητικές Οργανικές Ενώσεις, τα σπόρια μούχλας, τα βακτήρια και οι ιοί που βρίσκονται στον αέρα του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή του Ιατρείου σας εξαλείφονται εντελώς όταν διέρχονται μέσα από το APS-300. Αυτό το προϊόν είναι μια αναβάθμιση του APS-200, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013. Έχει μια νέα, κομψή εμφάνιση, ένα ουδέτερο λευκό χρώμα και μπορεί συμπληρώσει κάθε μοντέρνο δωμάτιο. Επίσης η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Ο θάλαμος αντίδρασης πρέπει να αλλάζει κάθε 15 μήνες κάνοντάς το πιο οικονομικό στην λειτουργία του.

APS 1000 HOME

Το APS-1000 είναι η νεότερη λύση καθαρισμού αέρα της Airocide. Σχεδιάστηκε για μεγάλους ανοιχτούς χώρους. Έτσι, είναι ιδανικό για καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, σαλόνια, υπόγεια, και άλλες περιοχές περίπου 184 τετραγωνικά μέτρα. Το APS-1000 του Airocide, διαθέτει την τεχνολογία PCO που αναπτύχθηκε από τη NASA, η οποία είναι ιδανική για την ασφαλή εξάλειψη των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, των βακτηρίων και των ιών, των σπορίων μούχλας στον αέρα, καθώς και των οσμών. Επιπλέον, διαθέτει ένα προ-φίλτρο για την αφαίρεση των αερομεταφερόμενων σωματιδίων. Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο και διαθέτει τα απαραίτητα στηρίγματα και βίδες.

Είναι ο ισχυρότερος μας καθαριστής αέρα, αλλά όπως και τα άλλα προϊόντα μας, έχει πολύ χαμηλή συντήρηση. Οι λαμπτήρες του Airocide αλλάζουν περίπου μία φορά το χρόνο (εξαρτάται από τη χρήση) και υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία θα σας ενημερώσει πότε είναι ώρα να κάνετε την αλλαγή. Σε κάθε κιτ συντήρησης περιλαμβάνονται οι λαμπτήρες και μια αντικατάσταση του προ-φίλτρου για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον αέρα καθαρό.

Προμηθευτείτε τις πρωτοποριακές συσκευές Airocide στα παρακάτω online καταστήματα.