Αποστολές και Πληρωμές

Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με courier
  • Με μεταφορική εταιρεία
  • Με ΕΛΤΑ
  • Από την έδρα μας στην Ουγγαρία και Καβάλα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή χρησιμοποιώντας ως μέθοδο αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων την εταιρεία Courier ή την μεταφορική εταιρεία.

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα βάσει του συνόλου του βάρους των προϊόντων. Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται σε δυσπρόσιτη κατά την μεταφορική εταιρεία περιοχή, το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να διαφέρει.

Ελάχιστα μεταφορικά 4€

Κόστος Αντικαταβολής 2.5€

Αποστολές στο εξωτερικό

Η εταιρεία μας υποστηρίζει αποστολές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του site μας ή μέσω τηλ/ email/ fax και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών. Το κόστος των μεταφορικών διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τις διαστάσεις του δέματος. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον μεταφορέα της επιλογής σας για να παραλάβει την παραγγελία σας.

Με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική ή προ-πληρωμένη κάρτα Visa – MasterCard – Diners σε μέχρι και τρεις άτοκες δόσεις.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

TC GROUP O.E.

· ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 0052 4610 0317 963

Μέσω E-BANKING στους παρακάτω λογαριασμούς IBAN

TC GROUP O.E.

· ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR94 0172 2460 0052 4610 0317 963

Κατόπιν της κατάθεσης στην τράπεζα, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2510838383 ή στο e-mail του site μας. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.